About

Servaas Bingé

Servaas Bingé (1980) is huisarts en sportarts. Vanuit zijn werk als hoofdarts van wielerploeg Lotto-Soudal legde hij de basis voor de healthitude en het healthigram. Hiernaast werkt hij aan een startup die healthcoaching-trajecten op maat aanbiedt.

Servaas geeft regelmatig lezingen voor artsen en niet-artsen. Hij spreekt een no-nonsense taal en maakt moeilijk verteerbare onderwerpen tastbaar. Met humor en een creatieve toets maakte hij al veel mensen wat wijzer in de complexe wereld van de ideale gezondheid.

Evelyn Verlinde

Evelyn Verlinde (1986) heeft een doctoraat in de medische wetenschappen behaald.  Al tijdens haar studies ging haar interesse naar voorkomen in plaats van genezen. Alles staat of valt met een goede gezondheid. Na haar studies heeft ze zich succesvol toegelegd op preventie, en het promoten van een gezonde en actieve levensstijl op maat van elke persoon voor zowel zorgprofessionals als leken.

Anouk Brackenier

Anouk Brackenier (1979) is Doctor in de Biotechnologie (Vlaams Instituut voor Biotechnologie, UGent). Anouk was meer dan 10 jaar actief in de life sciences sector, een boeiende sector die geneesmiddelen en diagnostische testen ontwikkelt voor tal van ziektes. Getroffen door een burn out ging ze zelf op zoek naar hoe ze haar eigen gezondheid in handen kon nemen. Dit betekende het begin van haar carrièrewending. 

Gebeten door de impact van lifestyle (gezonde voeding, beweging, ontspanning, slaap..) op gezondheid én zelf aan de lijve het positieve effect te hebben ondervonden, verdiepte ze zich verder in de orthomoleculaire voedings- en gezondheidsleer (kpni Belgium). Het inzetten van levensstijlinterventies voor gezondheidsbevordering en preventie van chronische ziektes is dan ook Anouk haar missie.


Healthitude
info@healthitude.be
+32 491 59 38 01
Privacy Policy
Vind ons ook op